adidas ultra tech dragon ball z vegeta

Spam, Spam & Spam!
Post Reply
ik1ga6r0
Posts: 3
Joined: Tue Oct 26, 2021 4:27 am

adidas ultra tech dragon ball z vegeta

Post by ik1ga6r0 » Tue Oct 26, 2021 4:42 am

Image
För några år sedan tog adidas tillbaka den ursprungliga Ultra Tech -silhuetten adidas skor herr för en serie retroutgåvor. Nu tar märket tillbaka den tidiga 90-talets klassiska siluett ur sitt arkiv igen med de ursprungliga färgvägarna. Retro löpare har blivit en av de mest populära aktuella sneaker trenderna. Det är perfekt att ta tillbaka 90-talssiluetten, medan trenden är på topp.

En del av adidas x Dragon Ball Z-serien, en 90-talsstil för fans av Vegeta. Gå som en Saiyan prins. Denna kollektion är gjord för sneaker -freakers och anime -fanatiker och belyser Dragon Ball Zs mest episka stridscener. Besök här. Dessa Ultra Tech -skor är tillägnade Vegeta. Quiltat material på ovandelen efterliknar Vegetas kroppsrustning. Inspirerade av en löpstil från 90-talet, har sneakersna en smidig ovandel i läder och en nätlindad mellansula.

Klädd i en djärv rosa, vit och blå färg är detta par adidas Ultra Tech OG -sneakers inspirerade av en vintage -favorit. Byggd med mesh på ovandelen adidas ultra tech dragon ball z vegeta och överlagd med premiummocka och nubuck, detta "Shock Pink"-par förblir troget originalets proportioner och stil. Under fötterna ser webblindade mellansulor ut som om de har klivit rakt ut ur arkiven, redo att ta sig ut på stadens gator.

Förutom de traditionella materialkombinationerna, reflekterande hälkanter och dess adidas skor köpa mest slående drag, den tjocka mellansulan, lämpar sig också för den här äkta äkta karaktären av denna release. Mycket älskad för sin flytande silhuett och ljusa, poppande färger, denna nya iteration av Ultra Tech blottar alla beprövade och sanna kännetecken för originalet; Ovandel i kombination med mesh och läder, Trefoil-märke på plösen och hälen, och varumärket mellansulband som finns på otaliga adidas-modeller från förr och nu.

https://www.rea-skor.com/

Post Reply