nike blazer mid '77 grøn

Spam, Spam & Spam!
Post Reply
zfuoy0cx
Posts: 3
Joined: Mon Jan 10, 2022 2:52 am

nike blazer mid '77 grøn

Post by zfuoy0cx » Mon Jan 10, 2022 3:11 am

Image
I 70'erne var Nike den nye sko på blokken. Faktisk var vi så nye, at vi stadig brød nike sko mænd ind i basketballscenen og testede prototyper på fødderne af vores lokale hold. Selvfølgelig blev designet forbedret med årene, men navnet holdt fast. Nike Blazer Mid '77 Vintage – klassisk fra begyndelsen.

Som det fremgår af de quiltede tekstiler og fleecefor, der bruges til den kommende "Toasty" Pack, er Nike Blazer Mid ikke fremmed for unikke teksturer. nike blazer mid '77 grøn Dette fortsætter med at holde stik, da Swoosh'en dropper Blazer Mid "Move To Zero" i en GS-eksklusiv "Armory Navy" - et patchwork af genbrugsmaterialer, der giver et futuristisk look.

I overensstemmelse med Nikes miljøbevidste "Move To Zero"-kampagne skomarkets består parret af mindst 20 % genbrugsindhold. Navy syntetisk ruskind er påført tåen og panelerne på forfoden, hvilket efterlader resten af ​​overdelen til at få et rum-alder-mindende gennemskinnelig design. Dette gennemsigtige panel har et grønt gittermønster for at fremme det teknologirelaterede tema.

Hvad angår mærkevareelementer, er hvide profil Swooshes prydet på tværs af begge sider, mens "Move To Zero" Pinwheel-logoet er trykt på hælen. nike sko sort Stilen er komplet med en sjov, blå gennemskinnelig gummimellemsål, der omslutter en sålenhed lavet af Regrind Rubber – et af Nikes originale bæredygtige materialer.

https://www.skomarkets.com/

Post Reply